Шановні клієнти! 30.03 з технічних причин відділення на Оболонському проспекті не працюватиме! 
Будемо раді допомогти Вам в інших відділеннях зі знижкою за тимчасові незручності!

Круглий стіл "Актуальні проблеми урогенітального трихомоніазу"

Круглий стіл "Актуальні проблеми урогенітального трихомоніазу"

Круглий стіл "Актуальні проблеми урогенітального трихомоніазу"

27 лютого 2019р. в конференц-залі «Володимирський» готеля «Хрещатик» спеціалісти нашої компанії провели круглий стіл "Мікробіологічні дослідження в гінекологічній та урологічній практиці. Актуальні проблеми урогенітального трихомоніазу. Синергія співпраці лікаря та лабораторії". 

Учасники заходу, практикуючі гінекологи та урологи, мали можливість почути цікавих спікерів, як зовнішніх, так і співробітників нашої компанії.

В ході круглого столу були розглянуті питання:

  1. 1. Сучасні аспекти діагностики та лікування трихомонадних інфекцій в практиці гінеколога. Доповідач Неймарк С. Л., лікар-гінеколог вищої категорії, провідний спеціаліст клініки «Профімед».
  2. 2. Важливий кожен етап дослідження: від забору БМ до видачі результату. Доповідач Овчіннікова О.В., завідувач мікробіологічного відділу ТОВ «Інститут мікробіологічних досліджень».
  3. 3. Унікальна статистика ТОВ «Інститут мікробіологічних досліджень»: висівання мікроорганізмів та їх чутливість до антибіотиків. Доповідач Яновська В.В., к.м.н., завідувач КДЛ ТОВ «Інститут мікробіологічних досліджень».
  4. 4. Сучасний метод молекулярної діагностики T. Vaginalis c допомогою системи GeneXpert. Доповідач Скрипов В.Г., офіційний представник Cepheid в Україні.


Учасники заходу активно задавали питання і ділилися досвідом. На заході було проведено анкетування учасників. Раді поділитися результатами: практикуючі лікарі вважають, що IMD - це «точність» - 40%, «швидкість» -27%, «профі в мікробіології» - 33%.

 

Переглядів: 3281




Читайте також

Насичені жири. Шкода чи користь?
23 березня 2020 Насичені жири. Шкода чи користь?

Навколо них завжди точаться запеклі суперечки. Жири поряд з білками і вуглеводами становлять незамінну частину нашого харчування. Але, не всі жири однаково корисні, а бувають і ті, які можуть виклик..

Читати далі
Статеві інфекції. Загальна інформація
12 червня 2019 Статеві інфекції. Загальна інформація

1. Щодня близько мільйона людей у світі заражаються статевими інфекціями.2. Щорічно 357 мільйонів чоловік заражаються однією з 4 інфекцій, що передаються ..

Читати далі
8 фактів про трихомонаду про які всі мовчать
27 вересня 2023 8 фактів про трихомонаду про які всі мовчать

Трихомоніаз є однією з найрозповсюдженіших інфекцій, що передаються статевим шляхом. Про що свідчать дані як ВООЗ, так і МОЗ України. Але не менш поширеними є й міфи про трихомонаду, які останнім ч..

Читати далі
Синдром подразненого кишечника (СПК) та антибіотики
15 листопада 2023 Синдром подразненого кишечника (СПК) та антибіотики

Синдром подразненого кишечника (СПК)  - це світова проблема, що зустрічається на всіх континентах, може бути в будь-якому віці як у жінок, так і у чоловіків. Пік захворювання припадає на праце..

Читати далі
Здоров’я під загрозою! Підсолоджувачі, які можуть спричинити серйозні захворювання
24 липня 2023 Здоров’я під загрозою! Підсолоджувачі, які можуть спричинити серйозні захворювання

Нещодавно ВООЗ оголосила підсолоджувач аспартам потенційним канцерогеном. Ми всі знаємо, що саме його використовують в деяких газованих напоях та солодощах для діабетиків. Ми ж вирішили зануритися в ц..

Читати далі
Грибок нігтів у дітей: чому батькам важливо бути на поготові
15 червня 2020 Грибок нігтів у дітей: чому батькам важливо бути на поготові

Коли на прийом до лікаря потрапляє дитина - це завжди хвилююче. Багато захворювань у дітей, а особливо дерматологічні, мають свої особливості перебігу та лікування.Вважається, що діти більш схильні до..

Читати далі
Чи безпечно ультрафіолетове світло для нігтів? Дерматологи оцінюють нове дослідження раку
17 липня 2023 Чи безпечно ультрафіолетове світло для нігтів? Дерматологи оцінюють нове дослідження раку

Гелевий манікюр на початку 2000-х став революційним явищем та приніс в сучасні бьюті-стандарти тренд на довговічні, блискучі нігті. Але вже кілька років потому він витримав велику кількість суперечок ..

Читати далі
Грибки в нашому домі: місце проживання - ванна кімната
18 січня 2021 Грибки в нашому домі: місце проживання - ванна кімната

Ми вже говорили про те, що грибки живуть всюди, і ванна кімната не виняток. Підвищена вологість створює ідеальні умови для їх росту. Однак, всупереч існуючій думці, що у ванній можуть рости будь-які в..

Читати далі
Обережно, скарлатина
27 листопада 2023 Обережно, скарлатина

Останнім часом в інформаційному просторі регулярно з’являються повідомлення про підтвердженні випадки скарлатини в місті Києв. Згідно офіційних джерел, на сьогоднішній день епідемія не зафіксована, ..

Читати далі
Чому виникають помилки при аналізі на оніхомікоз
15 лютого 2021 Чому виникають помилки при аналізі на оніхомікоз

Існує думка, що діагностика оніхомикоза не представляє особливих проблем, а для постановки попереднього діагнозу достатньо одного огляду. Однак під маскою грибка нігтів можуть ховатися й інші захворюв..

Читати далі
Псоріаз або грибок: як їх відрізнити?
08 квітня 2021 Псоріаз або грибок: як їх відрізнити?

Клінічно відрізнити псоріаз від грибка може бути важко. Для обох захворювань характерна наявність чітко визначених ділянок почервоніння з лущенням. І в деяких випадках достовірну відповідь може дати т..

Читати далі
Мікробіологія. Зони відповідальності
24 квітня 2020 Мікробіологія. Зони відповідальності

к зробити так, щоб за результатами посіву можна було не тільки лікувати, але і лікувати? Від чого це залежить? У мікробіологічному дослідженні, як і в будь-якому іншому, є три етапи: 1. Преаналі..

Читати далі